Geen producten (0)

    

Hoe te bestellen

 
 

Welkom!!!! Op de pagina van PAESE, speciaal gericht aan het personeel van I-SEC. Professionele make-up met speciaal voor I-SEC hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 25%!

 

Mijn naam is Gerard Frietman en ik ben werkzaam op Schiphol voor I-SEC. Voordat ik bij I-SEC ging werken had ik al een website voor het merk PAESE. Gezien het grote aantal mooie vrouwen dat werkzaam is bij I-SEC moèst ik gewoon een mooie aanbieding doen voor deze doelgroep. Na overleg met de duty-manager(s) heb ik hier ook toestemming voor gekregen.

 

Laat mij in het kort hier iets over PAESE vertellen:

 

PAESE is een professioneel make-up merk met de oorsprong in Polen, de naam betekent in het Italiaans 'land'. PAESE heeft een breed assortiment producten voor vrouwen met alle soorten huidtypes. Het is een merk dat trots is op zijn hoge kwaliteit. Verder wordt veel aandacht gegeven aan innovatieve formules en mooie, strakke verpakking. PAESE heeft een eigen productielijn en werkt zorgvuldig met de beste ingrediënten, niet alleen vanwege hun functionaliteit, maar ook vanwege de voedingseigenschappen.

 

PAESE is in 2016 gestart in Nederland; op dit moment is het merk actief in 30 landen met tientallen winkels, waaronder in Dubai, Italie, Scandinavië, Turkije, Frankrijk, Rusland, Engeland, Ierland en Spanje.

 

 

 

 

Momenteel gebruikt de filmproductie A-Film al PAESE voor zijn acteurs en actrices.

Hoe te bestellen

Facebook Twitter Pinterest